L I F E  C O A C H I N G

In het proces van Life coaching begeleid ik je in je persoonlijke ontwikkeling, waarin diverse thema’s centraal kunnen staan, zoals:
zelfvertrouwen, balans, liefde, geluk, verlangen, zingeving, loopbaanvragen en (leiderschap) ontwikkeling.

 

Life coaching is mijns inziens bij uitstek geschikt om in de natuur te ervaren. De natuur heeft veelal een rustgevend effect op mensen. Gevoelens komen buiten in de natuur sneller omhoog, waardoor (belemmerende) gedachten op de achtergrond verdwijnen.
Er wordt gebruik gemaakt van alle elementen (aarde, water, lucht en vuur). Je kan de natuur in dit proces beschouwen als 2e coach.Synchroniciteit is ook iets wat je met enige regelmaat tegenkomt indien er in de natuur wordt gewerkt. 
Afhankelijk van de hulpvraag kan het zinvol zijn om de drukte van bijvoorbeeld de stad op te zoeken.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tevens maak ik o.a. gebruik van paden, kruisingen, bebouwing, dieren, bloemen, (omgevallen) bomen etc. die metafoor kunnen staan voor een bepaalde bepaalde ervaring in jouw leven, personen, gedachten of gevoelens.

 

Door het inzetten van diverse (actieve) werkvormen afgewisseld met stiltemomenten, komen inzichten veelal als vanzelf bovendrijven zonder dat je er als het ware over na hoeft te denken...


Concluderend: uit je hoofd, in je lijf… op zoek naar je zielsverlangen: energie kan weer gaan stromen!
Om vanuit je verlangen, te bepalen welke stap(pen) je kan nemen op jouw pad.
In dit proces wil ik je graag ondersteunen, dus mocht dit verhaal je aanspreken, neem dan contact met me op om daadwerkelijk te bereiken wat je voor ogen hebt in jouw leven!

649-Zonlicht-bos-stralen-1920-Fotos-voor