wp81241655_05_06.jpg

Mijn naam is Marriët van Gelder (42 jaar) en dit is even iets over mij persoonlijk…

In mijn leven ben ik zelf ook door diepgaande persoonlijke processen heen gegaan. Enerzijds door pieken en dalen die het leven je nu eenmaal biedt, anderzijds door mijn beroep als leidinggevend verpleegkundige en het intensieve contact dat ik daardoor heb met patiënten en medewerkers, maar bovenal door de opleidingen die ik heb gevolgd als Outdoor Lifecoach, Trauma coach, Hypnotherapeut en VCT-Master (Vroegkinderlijke Chronische Traumatisering). 


Ik heb ervaren hoe moeilijk het kan zijn om de ‘knoop’ die veelal vanuit het verleden ontstaat, te ontwarren. Er komt soms een moment in het leven voorbij die mijn vroege verlies ervaring aanraakt. Dit veroorzaakte voorheen een onbewuste battle in mij, waar ik graag hard voor wegliep. Ik besloot nóg harder te werken met alle gevolgen van dien.
Het verschil is dat er nu bewustzijn op is ontstaan, omdat het onderbewustzijn aandacht heeft gehad en gehoord is. Hierdoor kan ik nu besluiten wat er nodig is…


Door mijn leerervaring is er zo veel meer wijsheid en rust in mij ontstaan, dat gun ik jou ook!
Desalniettemin ben ik daardoor waarschijnlijk goed in staat jou te ondersteunen in het pad dat jij te lopen hebt in jouw leven.
De mate van mijn invoelend vermogen, doortastendheid, kracht en humor op z’n tijd, kunnen bijdragen aan ‘het pad dat we samen gaan ontdekken, bewandelen en na verloop van tijd weer zullen afronden’.

Mind to Heart... Deze naam staat voor mij symbool voor de verbinding die ik bij jou tot stand wil brengen tussen hoofd en hart…