top of page
Mind to heart logo + tekst updated.png
Marriët website foto.jpg

Even iets over mij persoonlijk…

Mijn naam is Marriët van Gelder (44 jaar), getrouwd en moeder van 2 geweldige jongens, middenin de pubertijd. 

Ik combineer mijn praktijk met een andere baan, waarin ik de functie heb van verpleegkundige op een afdeling waar mensen met PTSS (Post Traumatische Stress Stoornis) en stabilisatie bij depressie worden opgenomen.
Naast jarenlange werkervaring in het ziekenhuis op verpleegafdeling Traumatologie en op SEH van het AMC, heb ik aanvullende opleidingen gevolgd: Outdoor Life-coach, Trauma-coach, Hypnotherapeut, VCT-Master (Post HBO-opleiding Vroegkinderlijke Chronische Traumatisering) en EMDR training voor therapeuten. Momenteel volg ik de opleiding Rebalancing (3e jaar/ examen jaar).

Zie onderaan de website de link naar LinkedIn.  


Ik heb ervaren hoe moeilijk het kan zijn om de ‘knoop’ die veelal vanuit het verleden ontstaat, te ontwarren. Er komt soms een moment in het leven voorbij die mijn vroege verlies ervaring aanraakt (alleen geboren tweeling) of momenten die mij doen herinneren aan triggers vanuit het verleden, waar ik inmiddels goed mee om heb leren gaan. 
 

Mijn karakter is te omschrijven als ‘open en zacht’ van aard. Ik weet mensen op hun gemak te stellen, waardoor ze zich snel vertrouwd zullen voelen. Maar als de situatie zich ervoor leent, schuw ik een meer directieve aanpak niet. 

De mate van mijn invoelend vermogen, doortastendheid, kracht en humor op z’n tijd, kunnen bijdragen aan ‘het pad dat we samen gaan ontdekken, bewandelen en na verloop van tijd weer zullen afronden’.

 

Mind to Heart... deze naam staat symbool voor 'het belang van het hervinden van de verbinding tussen hoofd en hart…'. 
Hoofd en hart horen bij elkaar: het denken is gevoelig, het gevoel verstandig... 

bottom of page